- Autor: jrampova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 550 |
Mrkev | 160 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 500 |
Cukr průměr | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, cukr, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 2162 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
550g hlávkového zelí, 160g mrkve, 500g bílý jogurt. Nakrouháme, nastrouháme, přidáme jogurt.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.